Non é un segredo para ninguén que cada terceiro home se enfronte ao problema da mala potencia. Principalmente entre os 30 e os 55 anos, un 35% de media "sente" a si mesma o que é unha erección débil e unha disfunción eréctil. Polo tanto, é necesario coñecer as causas da aparición e os métodos de prevención e tratamento.
Primeiro de todo, é importante escoller a comida axeitada. Ao final, moitos produtos que melloran a potencia:
- dispoñible en casa;
- son útiles non só para o sistema xenitourinario, senón tamén para todo o organismo no seu conxunto;
- garantir o subministro de vitaminas esenciais, micro e macro elementos, minerais e péptidos;
- axudar a previr outras moitas enfermidades;
- prolongar a mocidade, manter a actividade e a enerxía;
- corrixir o traballo doutros órganos e sistemas.
Moitos factores que causan unha diminución da libido masculina son difíciles de erradicar:
- non sempre é tempo de facer exercicio;
- a influencia dos estresantes é unha parte integral do traballo dun home moderno;
- malos hábitos (adicción ao tabaquismo, borracheira do fogar);
- vida sexual irregular (especialmente entre carreiras solteiras);
- a influencia dun mal ambiente ecolóxico.
Polo tanto, ao contrario dos efectos anteriores, pódese corrixir a comida que un home consume diariamente, pódese cambiar a dieta engadindo produtos alimenticios para mellorar a potencia.
Onde buscar enerxía
Pouco sabiamos cantos produtos son beneficiosos para o corpo dun home. O:
- Marisco;
- un peixe;
- Carne (especialmente tenreira);
- produtos lácteos fermentados (leite, requeixo, crema de leite);
- Vexetais (cenoria, cebola, pemento);
- Froitas (granada, laranxa, plátano, mazá);
- Produtos apícolas (mel, cera, xelea real, própole);
- herbas perfumadas (herba de San Xoán, menta, melisa);
- Nuts.
Ao incluílo na súa dieta, o home mellora o traballo dos sistemas cardiovascular, dixestivo e endócrino, aumenta a actividade mental e física, mantén o ton e a enerxía durante moito tempo. De feito, só grazas á comida as substancias útiles entran no noso corpo, sen as cales non poden funcionar correctamente e xestionar factores e enfermidades negativas.
O poder do marisco
A cantidade de recursos no mar non se pode comparar con ningunha outra fonte. É o que, cos seus dons, proporciona alimento suficiente para a potencia. Os principais e máis eficaces son os produtos do mar (gambas, ameixas, luras, rapa). Saturan o corpo con vitaminas do grupo B, C, PP e E, ferro, iodo, fósforo, cobre, cinc, calcio, potasio. Os seus efectos beneficiosos están dirixidos a:
- Músculo cardíaco, endotelio vascular, circulación sanguínea;
- Normalización do metabolismo das graxas (mellora o metabolismo do colesterol);
- a actividade do tracto dixestivo (inxestión de vitaminas esenciais, aminoácidos, péptidos, elementos micro-macro);
- Adaptación do corpo aos factores de estrés, sobrecarga física e mental (os ácidos graxos son análogos aos antidepresivos);
- Aumento de antioxidantes, capacidade de limpeza do corpo;
- Corrección de trastornos do sistema endócrino (especialmente a tiroide e as gónadas).
Pola súa banda, o peixe proporciona as substancias necesarias para:
- Produción de glóbulos vermellos;
- función normal dos leucocitos (sistema inmunitario);
- Síntese de factores neurohumorais, hormonas;
- Estrutura ósea;
- Actividade do sistema nervioso, especialmente do cerebro.
Como axudan as abellas?
Os produtos apícolas teñen habilidades únicas e enormes efectos sobre o corpo. Estes inclúen:
- Cariño;
- Pole;
- Cera;
- Xelea real;
- Própole;
- perga.
Os "doces" da produción de abellas son principalmente donantes de substancias como a glicosa, sen as cales ningunha célula do noso corpo pode sobrevivir. Actúan como un "antibiótico natural", participan en procesos inflamatorios e teñen un efecto prexudicial na flora bacteriana. .
Ademais, conteñen unha gran cantidade de aminoácidos, encimas, vitaminas, aceites esenciais, neurotransmisores e ácidos.
Afectan o traballo do tecido muscular (incluído o músculo cardíaco), o sistema nervioso-humorístico, os órganos do tracto gastrointestinal, os complexos inmunes e os procesos redox. Proporciona acceso a osíxeno a todas as células e elimina os radicais libres, o que retarda o proceso de envellecemento.
Estimulantes de enerxía e son
Os alimentos que promoven a produción de enerxía, melloran a circulación sanguínea e manteñen os niveis hormonais normais inclúen:
- Perexil;
- Cebola;
- Apio;
- Nuts;
- Froito seco;
- Productos lácteos.
O perexil é unha fonte de antioxidantes, vitamina C, ácido fólico, minerais e flavonoides. Limpa o corpo, elimina toxinas, mellora os procesos metabólicos, aumenta a produción de testosterona e ten un efecto estimulante xeral.
O apio úsase directamente en enfermidades do sistema xenitourinario. O apio proporciona efectos calmantes, aliviantes da dor e tonificantes, estimula o desexo sexual masculino e garante unha erección normal.
As noces (abelás, anacardos, cacahuetes, améndoas) consisten en ácidos graxos, vitaminas B, E, arxinina, ferro, cinc e potasio. Este depósito de nutrientes é necesario para o normal funcionamento dos xenitais. Estes son afrodisíacos naturais.
A que debes ter medo?
Non todas as comidas melloran o rendemento sexual dun home. Hai produtos nocivos para a potencia porque:
- aumentar a concentración de colesterol no sangue;
- promover a formación de placas ateroscleróticas;
- reducir a produción de testosterona;
- destruír a elasticidade e integridade da parede vascular;
- perturba a circulación sanguínea;
- debilitar o sistema inmunitario;
- derrubar o ritmo do sistema dixestivo;
- liberan radicais libres e encimas proteolíticos.
Polo tanto, ten que saber o que é prexudicial para a potencia:
- Comida rápida;
- produtos semielaborados;
- alcohol (especialmente cervexa e bebidas baixas en alcohol);
- Café;
- Embutidos;
- Bebidas coloreadas e con sabor;
- carne afumada;
- Graxa vexetal;
- comidas cociñadas;
- Bebidas carbonatadas.