Nutrición adecuada para aumentar a potencia

Non é un segredo para ninguén que cada terceiro home se enfronte ao problema da mala potencia. Principalmente entre os 30 e os 55 anos, un 35% de media "sente" a si mesma o que é unha erección débil e unha disfunción eréctil. Polo tanto, é necesario coñecer as causas da aparición e os métodos de prevención e tratamento.

un home forte que aumentou a potencia cos produtos

Primeiro de todo, é importante escoller a comida axeitada. Ao final, moitos produtos que melloran a potencia:

  • dispoñible en casa;
  • son útiles non só para o sistema xenitourinario, senón tamén para todo o organismo no seu conxunto;
  • garantir o subministro de vitaminas esenciais, micro e macro elementos, minerais e péptidos;
  • axudar a previr outras moitas enfermidades;
  • prolongar a mocidade, manter a actividade e a enerxía;
  • corrixir o traballo doutros órganos e sistemas.
unha muller alimenta ao home con produtos útiles para o exercicio;

Moitos factores que causan unha diminución da libido masculina son difíciles de erradicar:

  • non sempre é tempo de facer exercicio;
  • a influencia dos estresantes é unha parte integral do traballo dun home moderno;
  • malos hábitos (adicción ao tabaquismo, borracheira do fogar);
  • vida sexual irregular (especialmente entre carreiras solteiras);
  • a influencia dun mal ambiente ecolóxico.

Polo tanto, ao contrario dos efectos anteriores, pódese corrixir a comida que un home consume diariamente, pódese cambiar a dieta engadindo produtos alimenticios para mellorar a potencia.

Onde buscar enerxía

Pouco sabiamos cantos produtos son beneficiosos para o corpo dun home. O:

  • Marisco;
  • un peixe;
  • Carne (especialmente tenreira);
  • produtos lácteos fermentados (leite, requeixo, crema de leite);
  • Vexetais (cenoria, cebola, pemento);
  • Froitas (granada, laranxa, plátano, mazá);
  • Produtos apícolas (mel, cera, xelea real, própole);
  • herbas perfumadas (herba de San Xoán, menta, melisa);
  • Nuts.

Ao incluílo na súa dieta, o home mellora o traballo dos sistemas cardiovascular, dixestivo e endócrino, aumenta a actividade mental e física, mantén o ton e a enerxía durante moito tempo. De feito, só grazas á comida as substancias útiles entran no noso corpo, sen as cales non poden funcionar correctamente e xestionar factores e enfermidades negativas.

O poder do marisco

Filete de peixe para aumentar a potencia

A cantidade de recursos no mar non se pode comparar con ningunha outra fonte. É o que, cos seus dons, proporciona alimento suficiente para a potencia. Os principais e máis eficaces son os produtos do mar (gambas, ameixas, luras, rapa). Saturan o corpo con vitaminas do grupo B, C, PP e E, ferro, iodo, fósforo, cobre, cinc, calcio, potasio. Os seus efectos beneficiosos están dirixidos a:

  • Músculo cardíaco, endotelio vascular, circulación sanguínea;
  • Normalización do metabolismo das graxas (mellora o metabolismo do colesterol);
  • a actividade do tracto dixestivo (inxestión de vitaminas esenciais, aminoácidos, péptidos, elementos micro-macro);
  • Adaptación do corpo aos factores de estrés, sobrecarga física e mental (os ácidos graxos son análogos aos antidepresivos);
  • Aumento de antioxidantes, capacidade de limpeza do corpo;
  • Corrección de trastornos do sistema endócrino (especialmente a tiroide e as gónadas).

Pola súa banda, o peixe proporciona as substancias necesarias para:

  • Produción de glóbulos vermellos;
  • función normal dos leucocitos (sistema inmunitario);
  • Síntese de factores neurohumorais, hormonas;
  • Estrutura ósea;
  • Actividade do sistema nervioso, especialmente do cerebro.

Como axudan as abellas?

Mel para aumentar a potencia

Os produtos apícolas teñen habilidades únicas e enormes efectos sobre o corpo. Estes inclúen:

  • Cariño;
  • Pole;
  • Cera;
  • Xelea real;
  • Própole;
  • perga.

Os "doces" da produción de abellas son principalmente donantes de substancias como a glicosa, sen as cales ningunha célula do noso corpo pode sobrevivir. Actúan como un "antibiótico natural", participan en procesos inflamatorios e teñen un efecto prexudicial na flora bacteriana. .

Ademais, conteñen unha gran cantidade de aminoácidos, encimas, vitaminas, aceites esenciais, neurotransmisores e ácidos.

Afectan o traballo do tecido muscular (incluído o músculo cardíaco), o sistema nervioso-humorístico, os órganos do tracto gastrointestinal, os complexos inmunes e os procesos redox. Proporciona acceso a osíxeno a todas as células e elimina os radicais libres, o que retarda o proceso de envellecemento.

Estimulantes de enerxía e son

Os alimentos que promoven a produción de enerxía, melloran a circulación sanguínea e manteñen os niveis hormonais normais inclúen:

  • Perexil;
  • Cebola;
  • Apio;
  • Nuts;
  • Froito seco;
  • Productos lácteos.
Perexil para aumentar a potencia

O perexil é unha fonte de antioxidantes, vitamina C, ácido fólico, minerais e flavonoides. Limpa o corpo, elimina toxinas, mellora os procesos metabólicos, aumenta a produción de testosterona e ten un efecto estimulante xeral.

O apio úsase directamente en enfermidades do sistema xenitourinario. O apio proporciona efectos calmantes, aliviantes da dor e tonificantes, estimula o desexo sexual masculino e garante unha erección normal.

As noces (abelás, anacardos, cacahuetes, améndoas) consisten en ácidos graxos, vitaminas B, E, arxinina, ferro, cinc e potasio. Este depósito de nutrientes é necesario para o normal funcionamento dos xenitais. Estes son afrodisíacos naturais.

A que debes ter medo?

Non todas as comidas melloran o rendemento sexual dun home. Hai produtos nocivos para a potencia porque:

  • aumentar a concentración de colesterol no sangue;
  • promover a formación de placas ateroscleróticas;
  • reducir a produción de testosterona;
  • destruír a elasticidade e integridade da parede vascular;
  • perturba a circulación sanguínea;
  • debilitar o sistema inmunitario;
  • derrubar o ritmo do sistema dixestivo;
  • liberan radicais libres e encimas proteolíticos.

Polo tanto, ten que saber o que é prexudicial para a potencia:

  • Comida rápida;
  • produtos semielaborados;
  • alcohol (especialmente cervexa e bebidas baixas en alcohol);
  • Café;
  • Embutidos;
  • Bebidas coloreadas e con sabor;
  • carne afumada;
  • Graxa vexetal;
  • comidas cociñadas;
  • Bebidas carbonatadas.